U’ M’GLIAZZ’ MLFTAN

 

 

Ingredienti

  • 400 gr d faren giall
  • nu letr e mizz d’acqu
  • 3 cap d sauze’zz
  • 100 gr d furmagg
  • c’podd
  • uglij d Melf
  • sal
  • pep

Preparazione

Jend na tied’ sfrscet la c’podd c d’uglij, mttet nu letr e mizz d’acqu, salatl. Qua’nn l’acqu vo’d’ mnat la faren a pe’c’ la vot e gratl semb p’ 40 mneut. Jend na sartascn frscet la sauze’zz tagliat a fett. M’scc’at la sauze’zz e ruppep c’ la faren gia’ co’tt e mnat r furmagg, Mnat tut cos jend na turtir onda d’uglij e mburnat a 150° p n’or,  BUN’APPTET.

Lascia un Commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

*


*

È possibile utilizzare questi tag ed attributi XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>