PARMGIAN D MULUGNAM

melanzane_parmigiana

ingredienti: mulgnam muzzarell faren baselc salz furmagg’ uglij d Melf sal, pep, òv procedimento: Tagliam r mulugnam a fedd doppij e r salam , sbattem d’òv e mnam jend r fedd d mulugnam , pò r passam jend la faren e r mttem a fresc’ jend na sartasc’n c’ d’uglij . Jend a nata sartasc’n facem còc d’uglij , c’podd’ trtat  la … Continua a leggere

COTC’ E FASEUL…

cotiche-e-fagioli

ingredienti: faseul cotc pangett ptrsen aglij , cpod’, pumudor plat uglij d Melf Procedimento: Mttet jend l’acqu li faseul la sera prem. Sculatr e mttetr jend na tied’.Cummgliatr c’ l’acqu e cucetr p’ nu par d’or chian chian e salatr . Jend a nata tied’ facet còc p’ 20 mneut r cotc già pulzat . Sculatr e tagliatr a stresc’ … Continua a leggere

CU’C'L C’ LA C”PO’DD’ (LA SFU’GLIAT)

CUCL C LA CPODD'

Ingredienti : cpodd’ jang  past d pan uglij d Melf pumdor p’lat aregn e sal q.b. Preparazione: Stinn la past sop lu squanatrid’. Mit r c’podd’ ca haj prem pulzat, tagliat,  affttat e frètt c r pumdor, l’aregn e sal sop la past ca haj stes e arrutulijl . Ung c n pèc d’uglij  la turtir e mittl jend lu forn … Continua a leggere

PAPAREUL CHIE’N A LA MLFTAN

8

Ingredienti: papareul gruss ov furmagg muddec d pan ptrsen pumdor alec aglij uglij d Melf sale q.b. Preparazione: Lavat i papareul e assuquatr. Tagliat a dad la pumdor, sfrangulat la muddec d pan e mttetr nzim a r’alec, r furmagg, a lu ptrsen, r’ov, l’aglij e russal. Msc’cat tott e furmat numbast sbrciulos e facetl stà n pèc. Anghiet li … Continua a leggere