I MASTAZZUL

 

Ingredienti:

amenl

ciucculat in polvr

faren,zocchr

cannell in polvr

caffè

chiuv d garofn

uglij d Melf 

Preparazione:

Sfruculat r’amenl e mnatr jend la faren, r zocchr, la cannell, i chiuv d garofn semb sfrangulat . Amalgamat tutcos e furmat na fundan sop lu sc’quanatrid’ . Squagliat la ciucculat c’ lu cafè mnatl jend la fundan e mbastat. Facetl a p’zz’tten a forma chiàtt e rttangular e mttetr jend na turtir onda d’uglij , na spulvrat d faren, e mburnat a medija tmbrateur . Quann sò bell cùtt cupretr c la ciucculat e facetr assucuà BUN’APPTET.

Lascia un Commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

*


*

È possibile utilizzare questi tag ed attributi XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>