CAVATID’ C’ R C’CERCHIJ

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INGREDIENTI : cavatid’ suffret’ c’cerchij c’podd’ pumudor , sal na foglij d’allor PROCEDIMENTO : Facet quàtt’ cavatid’. M’ttetr jend l’acqua salat la sera prem r c’cerchij . Jend na sartasc’n frscet la cipod’, mnat r pumudor a p’zz’tten  e l’alloro. Cucet p’ 15 m’neut. Sculat r c’cerchij e mttet a nu ze’nn nu b’cchir d acqu d cutteur. Mnat r … Continua a leggere

MUL’GNAM CHIE’N A LA MLFTAN

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Ingredienti : mul’gnam mac’nat salz furmagg’ fiordlatt’ òv, sale muddec’ d pan tust Procedimento : Tagliat a mtà r mul’gnam,  luat la part d jend e tagliatl a cubitt p’cc’nenn. Mnat jend na tied’ u mac’nat , r furmagg’ gratat , sal, la muddec’ d pan, d’òv e la fiordlatt tagliat a cubitt e m’sc’cat tut cos . Jend na … Continua a leggere

FRTTAT D LAMBASCEUN

FRTTAT D LAMBASCEUN

INGREDIENTI : Furmagg’ Lambasceun O’v , Pep , Sal Uglij d Melf Salam p’ccand PREPARAZIONE : Pulzat  i lambasceun e tagliat li cheul a croc’.  Mttet jend na tianed’ l’acqu senza sal , m’nat i lambasceun, facet vòd’ e facetr còc’ p’ 40-45 mneut, sculatr e facetr arfr’ddà npèc’.Jend na sartasc’n  mbucat  4 cucchiar d’uglij e mnat i lambasceun  già cùt , scazzatr … Continua a leggere

I MASTAZZUL

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Ingredienti: amenl ciucculat in polvr faren,zocchr cannell in polvr caffè chiuv d garofn uglij d Melf  Preparazione: Sfruculat r’amenl e mnatr jend la faren, r zocchr, la cannell, i chiuv d garofn semb sfrangulat . Amalgamat tutcos e furmat na fundan sop lu sc’quanatrid’ . Squagliat la ciucculat c’ lu cafè mnatl jend la fundan e mbastat. Facetl a p’zz’tten … Continua a leggere

CANNELLON CHIE’N D CARN..

CANNELLON A LU FORN

ingredienti: cipod’ uglij d Melf prsottcutto carn trtat sal,òv ven jang besciamell furmagg cannellon acqua caud dad granular borr preparazione: Frscet la cpod’ jend na sartasc’n c’ d’uglij. Trtat lu prsottcutt c lu curtid’. Msc’cat la carn a la cpod’ e com accummenz arrusulà mnat lu prsott. Salatl ,n pèc’ d ven jang e facetl  còc p’ 10 mneut e … Continua a leggere